zondag 29 november 2009

Andere zelfgemaakte producten



Op de foto te zien: massageolie, douchegel, doucheolie, badolie, bodymilk en bodylotion. Met de geuren jasmijn/vanille en vanille/lavendel. Halve bruisballen in de geuren lavendel, rozemarijn of olive lush.Bruisbloemen en bruistabletten met de geur pepermunt/vanille. Ik maak ook lippenbalsem in de smaken vanille, aardbei en chocolade.

vrijdag 27 november 2009

Xmas Joy


En zeep gemaakt van o.a. olijfolie en kokosolie. Kerstolie met de geuren van o.a. dennen, sinaasappel, cassia en kruidnagel.

Vanilla Gold


Een zeep gemaakt van o.a. olijfolie en kokosolie met geur vanille en een vleugje lavendel. Met klein goud lijntje erin.

donderdag 12 november 2009

Chocolat Delight

 Een zeep gemaakt van o.a. olijfolie, cacaoboter en amandelolie.
Met de geur van chocolade. Ruikt echt super lekker.
 
 

Castille zeep

 Een zeep van pure olijfolie zonder verdere toevoegingen.


maandag 9 november 2009

Vanilla Dreams

 Een zeep gemaakt van o.a. palmvet en kokosolie met de geuren vanille en lavendel.


Cocos Delight


Een zeep gemaakt van o.a. palmvet en kokosolie met de geur kokos.



zondag 8 november 2009

Zeepschaaltjes en meer

Hier een aantal voorbeelden van de diverse zeepschaaltjes en washandjes. Ik pak dit dan leuk in met folie met een stukje raffia.




maandag 2 november 2009

Nofretéte


Een zalige zeep! Geel van kleur, gemaakt van olijfolie, palmvet en bijenwas met de geur Nofretéte. Zoet en zinnelijk, met fris-fruitige aspecten en een geheimzinnige ondertoon.

 

zondag 1 november 2009

Champagne Delight

Een zeep van palmvet, olijfolie, kokosolie en wonderolie, met de geur aardbei/champagne. Veel fruit, veel frisheid. Deze geur is werkelijk prikkelend als champagne! De aardbeien met hun lichte zoetheid en intensieve fruittinten verbinden zich daarmee tot een opwindende geurbelevenis!

Lavendelzeep



Een lavendelzeep in de vorm van een muffin. De zeep is gemaakt van o.a. amandelolie, olijfolie en kokosolie. Met lavendelolie en stukjes gedroogde lavendel. Lavendel is rustgevend, vermindert spanning en helpt erg goed bij slapeloosheid. Een heerlijke zeep!

Scrubzeep



Een scrubzeep van olijfolie, palmvet en kokosolie. Met de geuren amandel, vanille en kokos. Gemalen havermout zorgt voor een fijn scrubeffect.